Advertentie

Sarah gaat na haar scheiding op familiebezoek in Engeland en komt daar op een voor haar belangrijke plaats Eddie tegen. Het blijkt liefde op het eerste zicht te zijn en ze beleven samen een prachtige week. Maar dan vertrekt Eddie op vakantie en belooft om Sarah te bellen. Maar er komt geen telefoontje… Sarah wacht en wacht maar niks.
Was het toch niet zo toevallig dat ze mekaar op die plaats op juist dat moment mekaar tegenkwamen? En wat is de reden dat Eddie niets meer van zich laat horen.

Het boek is opgedeeld in 3 delen. Het eerste deel gaat vooral over de tijd dat ze samen doorbrengen en mag je als lezer genieten van hun mooie liefdesverhaal. Daarna verdwijnt Eddie van de radar en begin je je af te vragen wat daar de reden van is. Je zoekt als het ware met Sarah en haar vrienden mee .

In deel 2 gaat Sarah terug naar Amerika en wil haar dagelijkse leven terug opnemen. Maar haar gedachten blijven bij Eddie, zeker als ze denkt dat ze Eddie daar in een taxi ziet zitten. Waarom zou Eddie in Amerika zijn en geen contact met haar opnemen? Zou het kunnen dat hij haar gevolgd is?
In dit deel val je als lezer letterlijk bijna van je stoel. Het verhaal krijgt een wending, waar je helemaal niet bij stil stond, maar dat het verhaal wel in een heel ander daglicht zet.

En deel 3, daar ga ik niet teveel over prijsgeven maar zorgt weer voor de nodige spanning en vraagtekens.

Kortom dit boek moet je gewoon lezen. Het is een echte pageturner, je geniet ten volle van het verhaal en je leeft enorm mee met de personnages.

Reacties op: Een spannend, ontroerend mooi boek!

404
Zeven perfecte dagen - Rosie Walsh
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 11,00 Bestel het e-book € 7,99
E-book prijsvergelijker