Advertentie

Deze nagelbijtende spannende psychologische thriller met een geweldige plottwist, speelt zich af in het verleden en het heden. Hij start met een gesprek naar de alarmcentrale en vanaf dat moment ben je vertrokken in een meeslepend verhaal rond het hoofdpersonage Sophie afgewisseld met verhaallijnen van andere personages om een beter totaalbeeld te krijgen.

Sophie is 29 jaar, woonachtig bij haar ouders en werkt enkele voormiddagen per week in een bloemenzaak. 10 jaar geleden is er echter iets gebeurd dat het leven van Sophie en van haar familie grondig door elkaar geschut heeft. Sophie kan zich hier echter niets van herinneren, doorheen het boek kom je te weten welk drama er gebeurd is en of het ganse verhaal wel klopt.

Het auteursduo Eva Nagelkerke, de zussen Alexandra en Victoria Nagelkerke die vroeger onder de naam Eva Monté hun boeken schreven, hebben in hun derde thriller het personnage van Sophie zo neergezet dat je als lezer enorm meeleeft met dit bijzondere meisje. Sophie kruipt zo onder je huid en ondertussen probeer je samen met haar uit te zoeken wat er werkelijk die noodlottige nacht is gebeurd en of ze effectief wel schuldig is voor deze misdaad of dat er iemand anders de wolf in schaapskleren is.

Samen met Sophie ga je op een zoektocht naar de waarheid en kom je te weten of de titel wel klopt: stille wateren, …

Stille wateren is zonder meer een uitstekend geschreven en meeslepend boek dat je dicht slaat en waar je nog even de tijd bij neemt om het einde te laten bezinken.

Reacties op: Een wolf in schaapskleren is dichterbij dan je denkt

54
Stille wateren - Eva Nagelkerke
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 17,99
E-book prijsvergelijker