Advertentie

In dit boek word je onmiddellijk vanaf de eerste pagina mee getrokken in het verhaal van Holly Kennedy. Zij is net haar echtgenoot verloren aan een hersentumor en voor haar heeft niks nog zin op dat moment. Tot ze een pakket brieven, aan haar gericht, ophaalt bij haar ouders thuis en deze blijken van haar overleden man Gerry te zijn. Er is een brief voor elke maand van het komende jaar die Holly moeten helpen haar leven terug op de rails te krijgen en verder te gaan met haar leven. Ze moet nieuwe herinneringen maken, maar hun mooie herinneringen niet vergeten en dat eerste valt bijzonder zwaar voor Holly. Samen met haar 2 hartsvriendinnen en met de hulp van haar familie gaat ze bouwen aan een nieuw hoofdstuk in haar leven. Een hoofdstuk waarin Gerry haar volgt in gedachten en waarin ze nieuwe mensen ontmoet die haar de kracht en de moed geven om door te blijven gaan. Dit met de nodige ups en downs wanneer er zich bepaalde veranderingen voor doen in het leven van haar vrienden en familie.
Ik vond het een prachtig boek, waar je meermaals vochtige ogen van krijgt. Je leeft zo mee met deze jonge rouwende weduwe, dat je zelf meer gaat nadenken over wat nu echt belangrijk is in het leven.
Ondanks het treurige verhaal van Holly en Gerry, zit er toch ook wel wat humor en romantiek in dit boek. Deze worden mooi afgewisselt zodat het aangenaam is om te lezen en je toch een goed gevoel hebt bij dit boek. Het is een prachtig verhaal rond het verlies van je grote liefde, je zielsverwant en hoe je hiermee om gaat om verder te gaan met je leven met deze liefde voor altijd in je hart.
En vergeet vooral niet: herinneringen gaan een leven lang mee!

Reacties op: Herinneringen gaan een leven lang mee!!!

368
P.S. Ik hou van je - Cecelia Ahern
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 4,99 Bestel het e-book € 5,99
E-book prijsvergelijker