Advertentie

ik ben altijd al fan geweest van J. Armentrout. helaas was dit boek iets minder. Hoewel het verhaal op zich interessant was, had het niet veel inhoud. de personages waren vrij oppervlakkig en er waren telkens dezelfde gevoelens; lust, verdriet en liefde.

ik had er meer van verwacht. Het hoofdpersonage is verliefd op haar beste vriend, maar hij is een player. het clichéverhaal. veel lust. daarna toch echte romantische gevoelens, maar dan staat jaloezie in de weg die de ander niet kan handelen en uiteindelijk was de jaloezie dom en een vergissing. and they lived happily ever after. dit heb ik al zo vaak gelezen.
de personages waren zeer vlak en maakten weinig tot geen evolutie mee. ze konden bjina terugkomen van vakantie en doen alsof er niks verandert was omdat ze niet veranderden van inhoud. ze dachten niet anders over de andere of er was gewoon geen echt gevoel of oprechte passie. ze kwamen fake over.

nu, ik heb van sommige passages wel genoten en het leest snel, wat wel een opluchting is. Armentrout heeft een leuke schrijfstijl, wat heel leuk is.
als je voor dit soort romantische boeken bent, kan het geen kwaad om het eens te lezen.

Reacties op: kon beter

132
IJskoud - Jennifer Armentrout
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 17,50 Bestel het e-book € 9,99
E-book prijsvergelijker