Een boek dat je doet verlangen naar het volgende deel.

Ans Stier Ans Stier
21 mrt 2021

Ziel is het eerste deel van de Bron serie. Omdat dit het eerste deel is van de serie is hij los van de anderen te lezen. Het is een afgerond verhaal, zodanig geschreven dat er ook een vervolg op kan komen.
In dit boek leren we Zoe kennen, de hoofdpersoon. Je leert haar goed kennen omdat ze heel veel over de dingen die ze meemaakt nadenkt en ze heel erg bezig is met haar karakter. Je beleeft het verhaal door haar ogen.
De wereld waarin het verhaal zich afspeelt is heel herkenbaar. Het leven van een jonge meid met vriendinnen en een vriendje. Allemaal heel normaal totdat haar leven een andere wending neemt. Dan komt ze terecht in een spannend avontuur vol raadsels. Het boek begint als het ware als young adult, om daarna over te gaan in een thriller en te eindigen als science fiction. Het is een heel verrassend en origineel verhaal.
Het boek leest als een speer. Je wilt graag weten hoe het afloopt. Het boek even opzij leggen is eigenlijk geen optie. Een heerlijke vlotte schrijfstijl waarmee de auteur je helemaal weet op te zuigen in het verhaal. Ziel is een boek dat je doet verlangen naar het volgende deel in de serie. Een absolute aanrader!

Meer recensies van Ans Stier