Nieuwe vampier klassieker.
Dit is echt het perfecte vampierboek!
Net zoals in Twilight en Vampire Academie staat in dit verhaal de moderne vampier centraal. Geen duistere grafkist maar een moderne pod met klimaat controle.
Dillon komt er op zijn 18e achter dat hij een Dhampier is. Half mens, half vampier. Zijn vader stuurt hem naar de vampier school VAMPS om te leren omgaan met deze nieuwe ontdekking. Maar daar is Dillon helemaal niet blij mee. Eenmaal op VAMPS blijkt hij niet de enige. Hij wordt verwelkomt met argwaan, vijandigheid maar ook fascinatie. Dhampiers zijn namelijk vrij zeldzaam. Op VAMPS leert hij alles over het vampier leven. En ontwikkeld hij talenten die hem wel een in gevaar konden brengen.
Het verhaal grijpt je gelijk bij de keel (pun intended). De fascinatie en vijandigheid naar Dillon maakt het verhaal super interessant. De introductie in de wereld van deze vampieren gaat geleidelijk en je wil net zoals de bloedlust van vampieren steeds meer.
Het verhaal zit heel goed in elkaar en ik heb me niet verveeld. Er zitten super spannende scènes in en het wordt hier en daar ook wel een beetje spicy. Wat wil je met een horde razend knappe tieners opgehokt in een school.
Een nieuwe vampieren favoriet!