origineel verhaal
Benno heeft een akelig voorval gehad met een hond op de markt. Hij heeft hierdoor een angst voor honden ontwikkeld, zo dus ook voor de hond uit de straat, die telkens blaft als hij Benno hoort voorbijkomen.
Benno beslist hier iets aan te doen, zeker als hij hoort dat deze hond, Freddy, een angst voor mensen heeft ontwikkeld.
Een mooi geschreven verhaal, ook goed qua stijl, omdat het verhaal ook soms overgaat in tekeningen en striptekeningen. Dat maakt het niet te zwaar om te lezen, en hiermee kan ook de minder geoefende lezer dit boek goed volgen en begrijpen.
Ook de thematiek is goed gevonden. Ik heb nog geen ander jeugdboek over dit thema gelezen.
Ik vind dit boek zeker een aanrader!
Ik vind dit boek zeker een aanrader!