Heroïsch en humoristisch
Katie uit The love haters is videoproducent. Als haar baan op het spel staat, besluit ze akkoord te gaan met een wel erg spannend project: een reportage over de reddingsbrigade. Het feit dat Katie niet kan zwemmen en niet graag in badkleding verschijnt, maakt de uitdaging des te groter. Gelukkig is het hoofdpersonage van haar reportage, de knappe en heldhaftige Hutch, een welkome afleiding.
Zoals de kleurrijke kaft al doet vermoeden, is de The love haters een vrolijke en bonte feelgood. Het heeft typische en markante personages met daardoor meerdere humoristische dialogen. Daarnaast heeft het een meet cute, maar ook heroïsche reddingsacties. Hoewel het verhaal een aantal serieuze aspecten over body positivity, acceptatie en vertrouwen aankaart, leest het toch luchtig en vlot weg. M’n enige minpuntje is dat Hutch wordt geïntroduceerd als onbereikbaar en zwijgzaam, maar dat viel eigenlijk wel mee. Stiekem had ik juist wel zin in een beetje grumpy vs. sunshine of opposites attract. Desalniettemin is het een vermakelijk verhaal met sympathieke karakters.
Voor liefhebbers van Christina Lauren, Emily Henry en Beth O’Leary.
Voor liefhebbers van Christina Lauren, Emily Henry en Beth O’Leary.