Advertentie

In ‘Verloren vrouw’ volg je verschillende personages. Dat is zeker in het begin van het boek even wennen. Je bent echt even zoekende wie wie is en welke rol hij of zij in het verhaal speelt. Tegelijkertijd weet Charles den Tex je nieuwsgierigheid te triggeren. Wie is Djenna? Wat is er met haar gebeurd? Hoe komt het dat ze niets meer weet over vroeger? Welke rol heeft Luc in dit hele verhaal? Deze en nog veel meer vragen komen in je op. Het lijkt in eerste instantie zelfs dat er alleen maar meer vragen komen in plaats van dat je antwoorden krijgt. Dat zou een lezer kunnen afschrikken, maar waarschijnlijk wint je nieuwsgierigheid het alsnog.

Den Tex laat zien hoe hij een geraffineerde en vrij ingewikkelde thriller weet te schrijven, die je toch blijft boeien. Ondanks alle vragen die je hebt en het zoeken naar de rollen van de personages, blijf je doorlezen. En dat is maar goed ook, want de auteur heeft een interessant en spannend verhaal voor zijn lezers in petto. Je wordt regelmatig op het verkeerde been gezet, waardoor je soms voor verrassingen komt te staan. Dat is heerlijk om te lezen.

Zonder iets weg te willen geven over het plot, laat de auteur je na afloop wel even nadenken over de gebeurtenissen uit zijn verhaal. Zou dit in onze wereld ook gebeuren? En welke gevolgen heeft dat voor de mensheid? Lees ‘Verloren vrouw’ en ontdek wat ik hiermee precies bedoel. Laat je niet afschrikken door de verwarring die je in eerste instantie kunt hebben, het is zeker de moeite waard om het boek uit te lezen.

Reacties op: Even wennen, maar zeker de moeite waard om door te lezen

47
Verloren vrouw - Charles den Tex
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 20,99
E-book prijsvergelijker