Als je van fantasy houdt, is dit je boek!

Bonsje79 05 april 2021
Storm and fury, van Jennifer L. Armentrout. Het eerste deel van de Harbinger-serie en een spin-off van de populaire Dark Elements-serie. (Die ik dus nog niet heb gelezen)
Laatst las ik m’n eerste boek van Armentrout, “alles wat ze aanraakt.” En vond dat zo’n geweldig boek dat ik dit nieuwe boek van haar zó graag wilde hebben, dat ik ‘m per ongeluk zelfs twee keer aanschafte.(als e-book én een fysiek exemplaar) Zodra m’n vorige boek uit was, begon ik dan ook meteen aan deze. En ik kon nog amper stoppen met lezen. Want wát is dit boek geweldig!!!!
Het gaat over Trinity. Zij is de laatste van haar soort. En ze leeft binnen een ommuurde vesting, met de bescherming van de wachters. Die wachters beschermen haar tegen demonen, die haar maar al te graag willen vangen. Ze vindt haar leven redelijk saai, doordat ze binnen die muren moet blijven. Ook al is alles wat ze nodig heeft daar aanwezig. Ze wil meer. Dan komen er wachters van een andere clan langs. En een van die wachters is Zayne. Dan gebeurd er van alles en er ontstaat iets tussen Trinity en Zayne. Zayne is irritant. En knap. En heeft geheimen. En had ik al benoemd dat hij belachelijk knap is?
Driekwart van het boek las ik in één ruk uit. Ik kon niet meer stoppen. Het was zo spannend!
Normaal zou ik nu een beetje sip zijn, omdat het boek uit is. Maar..... gelukkig komt (is?) er een deel 2! Vijf sterren krijgt dit boek. (zou iemand het doorhebben als ik er een zesde ster bij smokkel?)

Meer recensies van Bonsje79