Een kort, maar heerlijk verblijf in hotel Flanagans

Bonsje79 Bonsje79
6 mrt 2021

Welkom in hotel Flanagans, van Åsa Hellberg.
De cover van het boek is prachtig, de letters liggen er iets bovenop en de print is ook aan de binnenkant gedrukt. Dit geeft het boek een sjieke uitstraling. Met het eerste hoofdstuk had ik even wat moeite. Dit komt doordat de hoofd personages hierin “voorgesteld” worden. Hierdoor moest ik soms even terugbladeren, om te kijken over wie het ook al weer ging. Daarna kwam ik er goed in. En blijkt het eerste hoofdstuk super waardevol, omdat je wat meer achtergrond informatie hebt. Het boek springt soms ook terug in de tijd, wat niet hinderlijk is. Dit is duidelijk beschreven en een goede aanvulling op het verhaal. Het verhaal gaat natuurlijk over Linda Lansing en hotel Flanagans, wat van haar vader is geweest. Je leest hoe Linda heeft geworsteld om wat van het hotel te maken en zichzelf heeft moeten bewijzen, als vrouwelijke eigenaar. Wat in die tijd namelijk hoogst ongebruikelijk was. Je krijgt een beetje een kijkje over wat er achter de schermen allemaal gebeurd om een hotel draaiende te houden. Maar ook een kijkje in de persoonlijke levens van een aantal personeelsleden. Hierbij komen vriendschap, jezelf ontdekken en doorzettingsvermogen zeker aan bod. Ik vond het een heerlijk boek en heb het nagenoeg in een dag uitgelezen. Ik was zo nieuwsgierig naar hoe het zou aflopen! Het einde heeft me zeker niet teleurgesteld. Dit was voor mij het eerste boek van deze auteur, maar zeker niet de laatste!

Meer recensies van Bonsje79