Ontroerend
In dit boek wordt het ontroerende verhaal over het broertje van Lara Taveirne (Wolf) verteld. Hij vertrekt op zijn achttiende zonder iets van zich te laten weten, een halfjaar later wordt hij levenloos aangetroffen in een bos in Lapland. Onder zijn kleding vinden ze zijn dagboek waar hij de laatste dagen van zijn leven in beschreven heeft.
Tien jaar later slaat Lara zijn dagboek open en blikt ze terug op haar jeugd en de herinneringen aan haar overleden broer.
Een indrukwekkend verhaal wat tot tranen toe roert maar tegelijkertijd is het ook heel erg liefdevol.
Dit boek is ontzettend persoonlijk geschreven en ik heb grote bewondering voor de auteur. Ze beschrijft op een eerlijke en indringende manier haar rouwproces en ze blikt terug op wat voor impact de verdwijning van haar broertje heeft gehad op hun gezin.
De prachtige zinnen komen soms diep binnen maar toch is het boek niet té zwaar.
Het is sowieso een verhaal dat ontroerd, hartverscheurend mooi!
De prachtige zinnen komen soms diep binnen maar toch is het boek niet té zwaar.
Het is sowieso een verhaal dat ontroerd, hartverscheurend mooi!