Heerlijke afsluiter
Juul heeft in een opwelling haar baan opgezegd, ze was er helemaal klaar mee hoe haar baas haar behandelde sinds haar collega ook gestopt was. Vickey heeft inmiddels de bar overgenomen van Colin en is de nieuwe eigenaresse. Juul heeft haar eigen woning inmiddels onderverhuurd voor wat extra inkomsten en is ingewerkt om bardiensten te draaien. Ze heeft besloten om een opleiding te gaan volgen voor eventplanner aangezien dat haar erg leuk lijkt. Ze is ook ingehuurd door Vickey om de bar helemaal te renoveren en het is haar eerste klusje. Wanneer ze ineens elke week een roos ontvangt die aan de voordeur hangt vraagt ze zich af van wie die afkomstig is. Ze heeft sinds kort ook twee nieuwe mannen ontmoet maar het zal toch niet van hun afkomstig zijn? Met Colin is het contact helaas wat doodgebloed dus van hem zal het niet kunnen zijn.
Wat een heerlijke afsluiter van deze serie. Ik heb echt genoten en vind het jammer dat het afgelopen is. Het verhaal laat zien hoe Juul opnieuw grip probeert te krijgen op haar leven en keuzes durft te maken die spannend maar noodzakelijk zijn. De stap om haar baan op te zeggen en een nieuwe richting te kiezen voelt spannend en herkenbaar. Het mysterie rondom de rozen zorgt voor een leuke en romantische spanning die je nieuwsgierig maakt. Het verhaal heeft een fijne feelgood-sfeer met een vleugje romantiek en zelfontwikkeling. De serie nodigt uit om door te lezen en erachter te komen hoe het verhaal verder gaat. Ik kan niet wachten totdat deze auteur meer boeken gaat uitbrengen.