Seeing Red
Dit verhaal wordt verteld vanuit de perspectieven van Cassidy Bowman en Chase ‘Red’ Thompson. Cassidy is op een rodeo met haar vriendin Shelby en wanneer ze daar haar ex Derek met zijn nieuwe vriendin tegenkomt is ze er alweer helemaal klaar mee. Hoe hij haar heeft behandeld toont niet de schoonheidsprijs. Cassidy woont haar hele leven al in Wells Canyon en zoekt altijd een man buiten haar woonplaats zodat die haar niet kennen.
Wanneer ze aan een picknicktafel belandt met Red, die ze vanaf de basisschool al niet mag worden er narrige opmerkingen over en weer gemaakt. Ze heeft ook al veel te veel gedronken. Ze besluit Derek jaloers te maken en neemt Red’s aanbod aan om hem op te fokken. Ze hebben seks op de motorkap van Derek en ze laat er met haar hakken ook wat krasjes op achter.
Een aantal weken later voelt Cassidy zich niet lekker, dit kan met haar aandoeningen te maken hebben. Ze heeft PCOS en de ziekte van Hashimoto. Dan blijkt dat ze zwanger is van Red. Red is een onbetrouwbare vent met een achtergrond van een altijd dronken en agressieve vader en hij werkt als ranchknecht op de Wells Ranch.
Wanneer Red erachter komt dat ze zwanger is van hem zal hij er alles aan doen om zijn beste beentje voor te zetten en er voor haar te zijn. Hij wil haar laten zien dat hij het waard is om een goede vader te zijn. Zal dit ook gaan lukken of zal ze er toch alleen voor komen te staan na alles wat er over Red verteld wordt?
Dit tweede deel is weer een heerlijke spicy romance, het draait voornamelijk om de zwangerschap waarbij de weken worden afgeteld wanneer ‘krieltje’ wordt geboren. Het draait in dit verhaal vooral om de twee hoofdpersonages wat ik soms wat jammer vond omdat in deel 1 juiste meerdere personages werden belicht. Je hebt wel een mooi inkijkje in de complexe gedachten van Cassidy en Red en hoe ze het allebeide ervaren. Red is een ruwe bolster maar heeft een heel klein hartje waardoor ik hem wel echt in mijn hart heb gesloten.
Hij doet alles in het belang van zijn kind en Cassidy en cijfert zichzelf helemaal weg terwijl hij het ook niet altijd makkelijk heeft door zijn verleden. Het verhaal is goed opgebouwd zodat je van begin tot eind meemaakt wat er allemaal speelt. De combinatie van romantiek, spanning en persoonlijke groei zorgt ervoor dat het niet oppervlakkig aanvoelt. Al met al een mooi tweede deel met ontluikende gebeurtenissen die mooi tot zijn recht komen. Ik kijk alweer uit naar het derde deel ‘Change of Hart’ die in maart 2026 uit gaat komen.