Genieten van dit verhaal
Het verhaal draait om Aniek en Carsten en wordt verteld vanuit hun beider perspectieven. Aniek is moeder van twee kinderen (Lyla en Tygo) en stond op het punt te trouwen met Tjeerd, die haar zelfs op haar werk ten huwelijk had gevraagd. Een paar dagen voor het huwelijk ontdekt ze echter via een filmpje dat hij vreemd is gegaan. Zijn onvolwassen gedrag had haar al vaker aan het twijfelen gebracht en dit bevestigt die gevoelens alleen maar.
Op haar werk, waar ze samen met Shelly en Pauline de administratie van West Klimaat Group doet, heeft ze hechte vriendschappen opgebouwd. Daar werkt ook Carsten, een norse en stugge man die de functie financial controller heeft. Toch intrigeert hij haar, ze is nieuwsgierig naar wat er achter zijn afstandelijke houding en strakke maatpakken schuilgaat. Carsten op zijn beurt voelt zich ook aangetrokken tot Aniek en merkt hoe ze zich steeds uitdagender begint te kleden. Hij kan zijn ogen nauwelijks van haar afhouden.
Als de jaarlijkse kerstborrel aanbreekt, die altijd een groot succes is, komt de spanning tussen hen tot een hoogtepunt. Zullen ze elkaar die avond met andere ogen zien, zeker als de drank ook een rol begint te spelen?
Wat een heerlijke office romance met een vleugje spicy ertussendoor. Wat kan ik toch genieten van dit soort boeken waarbij je het idee hebt dat je er wel in wilt kruipen. Ik heb genoten van deze novelle die ik in één avond uitgelezen heb. Het verhaal komt mooi op gang en laat niks aan de verbeelding over. Zo mooi om te zien hoe iemand bekenstaat als een norse, nooit lachende man en dit dan over kan gaan in een compleet andere gedaante. Ik kreeg een brok in m’n keel hoe de vader om ging met z’n kinderen tijdens kerst en hoe liefdevol iemand anders dan is naar kinderen die niet van zichzelf zijn. In Gezocht: CEO gaat het verhaal verder met Fay en Desmond.