Komen de donkerstere geheimen toch boven tafel?

Bookstagram Charisaa Bookstagram Charisaa
21 mrt 2022

Wel iedereen heeft toch minstens een goed bewaard geheim dat niemand kent?! Sommige geheimen kunnen ook gewoon beter het daglicht niet ziet. Deze bundel bevat korte verhalen van vijf verschillende auteurs allemaal gebaseerd op een van de donkerste geheimen van de mens. Blijft uniek om te zien hoe een thema zo divers wordt uitgewerkt. Alle verhalen hebben een eigen karakter en eigen onvoorspelbaarheid en dat maakt het lezen van bundels tussendoor erg prettig. Mogelijk minpuntje bij deze bundel is dat er wel veel meer dan anders onbeantwoord blijft. Voor de één een plezier, om zelf een eind te bedenken, voor een ander een hersenkrakertje en teleurstelling.

De aanwezige verhalen:

• Zeg het met bloedkoraal: Annette Akkerman
    Een kaartje. Een knus winkeltje. Een mysterieuze ring.

• Duivels: Sophia Jager
    Een duister pad. Een duistere legende. Durf jij de wandel te maken?!

• De laatste dans: Sandra J. Paul
    Een liefdevol paar. Een passie. Een laatste tango dans.

• Happy Halloween: Emily Ringeling
    Een filmavond. Horrorfilms. Een avondje als geen ander?!

• Zorro in mijn taxi: Monica Vanleke
    Een ritje naar Rotterdam. Een leuk, ver reisje, hoge opbrengst. Of heeft deze reis toch iets anders in petto?!

Dus hou je wel van een beetje griezelige sfeer en bijvoorbeeld Halloween, dan is deze bundel zeker geschikt om mee onder een dekentje op de bank te kruipen. Want dat je zal gruwen en rillen van welke kant de verhalen onverwachts soms opgaan en waartoe een mens dus in staat is, staat vast!

Meer recensies van Bookstagram Charisaa