Wolfzomer
Ik deed mee aan de Cargo-leesclub Wolfzomer.
@uitgeverijcargo bedankt voor het recensie exemplaar en de gezellige leesclub
Wolfzomer
@hansrosenfeldt
Thriller
Uitgever @uitgeverijcargo
Samenvatting:
Wolfzomer speelt zich af in het plaatsje Harparanda. Dat ligt in het noorden van Zwitserland.
Er wordt een dode wolf in de bossen gevonden, in de maag van het beest zitten de resten van een mens.
Al snel wordt duidelijk dat deze man betrokken was bij een duister zaakje.
Terwijl politieagente Hannah samen met haar collega's onderzoeken wat er gebeurt is,wordt het kleine stadje opgeschrikt door geweldadige gebeurtenissen. Hannah's rustige zomer staat op zijn kop.
Wat ik er van vond:
Ik was erg benieuwd naar deze thriller. Dat kwam voornamelijk door de mooie cover die sprak mij aan.
De auteur was ik niet bekend mee, dus leuk om eens wat van Hans Rosenfeldt te lezen.
Ik vond de schrijfstijl erg prettig, en mede dankzij de korte hoofdstukken leest het lekker weg.
Het verhaal zit goed inelkaar en bevat de nodige spanning waardoor je wilt blijven lezen.
Wat ik minder vond waren de vele personages. Dat maakte het voor mij soms verwarrend, waardoor ik het verhaal soms niet goed kon volgen.
Het is wel een boek waar je je koppie bij moet houden anders raak je de draad kwijt. Verder heb ik ondanks dat toch genoten van het verhaal.