Rollercoaster
Hoofdpersonen in het boek zijn de broers Addison, de 1 is advocaat in de showbizz in de USA, de ander is priester in het Vaticaan, Harry (de advocaat) krijgt een alarmerend telefoontje van zijn broer (Danny) die hem gevoelsmatig dwingt af te reizen naar Italië ondanks het feit dat ze elkaar al 10 jaar niet meer hebben gezien.
Eenmaal in Italië wordt hij in de kraag gevat door de carabinieri die hem verdenken van betrokkenheid van de moord op een kardinaal in Rome waarvan zijn broer de hoofdverdachte is.
Als er een aanslag op een bus plaatsvindt lijkt het erop dat Danny daar ook in zat en dus doodverklaard wordt, maar later zal blijken dat er 25 mensen in de bus zaten, waarvan er maar 24 zijn geïdentificeerd, als Harry zijn broer moet identificeren blijkt het zijn broer niet te zijn. waar is hij gebleven??
Er volgt een kat en muisspel dat zijn weerga niet kent, er zijn maar weinig rustmomenten meer voor Harry, hij moet op de vlucht en weet steeds uit handen te blijven van zijn belagers.
Ik het dit gebonden boek, gloedjenieuw nog voor 2 euro gekocht in een verzorgingstehuis, het was duidelijk nog een ongelezen boek, ik had vroeger wel eens een boek gelezen van Folsom en wist dat het de moeite waard was en dat geldt ook voor dit boek, de schrijver past in een adem qua stijl en klasse in het rijtje van Robert Ludlum en Frederick Forsyth, moet wel zeggen dat dit soort boeken mij vroeger nog meer bij de keel grepen dan nu het geval is, het komt af en toe wat oubollig over, maar het blijft zeker interessant genoeg om dit boek ter hand te nemen.