Corrupte ambtenaren

Elbert Grift 07 oktober 2025
Evert Verburg is bij de gemeente Woerden belast met de nieuwbouw van een nieuw gemeentehuis, maar wordt daarbij op een vreemde manier dwars gezeten door de Burgemeester en wethouder, die niet ingaan op zijn wens om de bouw te laten verrichten door locale ondernemers, hij vermoedt dat er meer achter steekt.
Als hij dit in een dronken bui verteld aan Ziva, een onderzoeksjournalist, wordt door laatste een onderzoek gestart in samenwerking me Leo Klokman, een soort John van den Heuvel.
Hoe verder ze graven hoe gevaarlijk het wordt en voor al ook gewelddadiger.
Het is een filmisch geschreven boek dat heel veelbelovend begint, maar gaandeweg toch afzakt naar het gemiddelde niveau van de doorsnee thriller, ik ben overigens wel benieuwd naar zijn nieuwe thriller, Namens velen, het ligt nog niet bij de bieb daarom besloot ik me eerst in te lezen in dit boek, niet slecht maar ook niet super goed, dat is mijn oordeel

Meer recensies van Elbert Grift

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!