Het water stroomt van 3 kanten de bodem in
Ik heb een half jaar moeten wachten op dit boek dat bol staat van superlatieven, dus interessant dacht ik.
Een oud verhaal waarin een jongetje geboren wordt en de naam Arthur, koning van riool en sloppen mee krijgt, het jochie is uitzonderlijk slim zo zou blijken, veel later in de geschiedenis het verhaal van Narin, een meisje dat langzaam maar zeker doof worden en het verhaal van Zaleekhah, een moderne vrouw die een scheiding achter de rug heeft, gaandeweg komen de verhalen bij elkaar.
Ik zal kort zijn, ik heb niks met dit boek, ik heb het echt geprobeerd, maar ik kom erachter dat als ik me in een boek niet kan verplaatsen in een hoofdpersoon of het niet werkelijk over komt ik me het boek niet eigen kan maken, daarnaast vind ik het erg zoetsappig en dat vind ik sowieso niks, dus ik pak nu maar een realistisch boek om me te leesplezieren, de auteur zal best goed zijn, maar ze mag mijn deur voorbij gaan.