De afgrond is dichtbij

Elbert Grift 13 februari 2026
Jarenlang gaan boezemvriendinnen Milena, Anna en haar partner Henrik een weekje de bergen in, dat is ook nu het plan, maar dan dient zich een 4e aan, Milena, vrijgezel heeft iemand ontmoet een zekere Jacob die graag mee wil.
Dat is ingrijpend omdat alle plannen al zijn uitgerold, maar toch gaat het gebeuren, ze gaan met het 4-tal op pad, de sfeer is redelijk totdat de nieuweling graag naar een ander bergketen wil.
Anna is zeer argwanend geworden naar Jacob, ze vertrouwt hem voor geen meter, zeker als hij soms tot een woede uitbarsting komt.
Het boek wordt vanuit Anna geschreven, maar op driekwart ongeveer ook vanuit Milena en dat levert een bijzonder verhaal op.
Ik ben door de jaren heen een beetje op thrillers uitgekeken en pak normaal liever een roman, maar dit boek vrat ik vanaf het begin op, heerlijke spanning, puntje van je stoel werk, een pageturner van de bovenste plank, ik heb super genoten van dit boek

Meer recensies van Elbert Grift

Hoe ver ga jij voor het huis van je dromen? Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.