Advertentie

Ik had al veel over dit boek gehoord en gelezen dus werd het tijd het boek zelf aan te schaffen en te lezen. Nou daar wordt je stil van. Een ongelofelijk maar waar gebeurd verhaal waar je kippevel van krijgt. Er wordt gezegd dat je het boek in één keer uitleest. Ja wat betreft de vlotte manier van schrijven wel, dan vlieg je er doorheen, maar wat betreft het verhaal dan moet je het toch echt wel even een paar keer weg leggen om de dingen te verwerken. Het boek lezen voor het slapen gaan is zeker geen goed idee, het houdt je nog wel even wakker kan ik uit eigen ervaring zeggen.

Het is gewoon bizar wat Karin is overkomen. Het verhaal dan zo papier kunnen zetten is bijzonder en daar kun je alleen maar respect en bewondering voor hebben. Wat een sterke vrouw om zo nog één maal terug te gaan naar je verleden. Het is openharig, toegankelijke geschreven, je wordt meegezogen in alles wat Karin is overkomen. Het is ook zeer beeldend geschreven. Je ziet het voor je en je voelt de pijn, het verdriet en de angst. Het is hartverscheurend.

Het boek is het verhaal van Karin Bloemen, maar ik denk ook het verhaal van alle andere incest, misbruik slachtoffers. Tevens is het boek een boodschap voor de slachtoffers. Praat erover . Haal het uit die taboe sfeer.

Een indrukwekkend en hartverscheurend boek waar je na het lezen echt wel even mee bezig blijft.

Reacties op: Indrukwekkend

653
Mijn ware verhaal - Karin Bloemen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken