Advertentie

De Mexicaanse keuken is weer helemaal in. Steeds meer duiken er in de winkels etc. de taco´s en tortilla´s op. Maar wat kun je er zo al mee? Tijd voor een handig kookboek en dat is er nu.

In het boek ” Taco´s en Tortilla´s worden de lekkerste gerechten besproken. Eerst is er de uitleg wat nu precies de Mexicaanse keuken inhoud en wordt de basis van het zelf maken via duidelijke recepten uitgelegd, ook glutenvrij. Uiteraard worden de bijgerechten zoals de sauzen : Salsa, Mole en Guacamole niet vergeten. Met dit boek maak je zelf de lekkerste sauzen. Maar dat niet alleen ook de typische Mexicaanse drankjes als Tequila, Mezcal komen aanbod.

Maar waar het uiteindelijk om draait zijn natuurlijk de recepten om zelf overheerlijke taco´s en tortilla´s te maken. De recepten zijn overdeeld in categorieën, zoals veggie, kip, vis en schaaldieren, rund en varken. Dus aan iedereen is wel gedacht. De recepten zijn duidelijk beschreven, bij sommige recepten volgt nog een extra tip en de gerechten zijn prachtig in beeld gebracht.

Kortom hou je van de Latijns-Zuid-Amerikaanse keuken, dan mag dit boek niet op je boekenplank ontbreken.

Reacties op: Heerlijke Recepten

1
Taco's en tortilla's - Sophie Matthys
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 19,99
E-book prijsvergelijker