Advertentie

Ciara Geraghty beschrijft het verhaal van Grace. Het begint met dramatische verhaal van een domme actie van Gracen waarbij haar broer Patrick zijn leven verliest. Dan gaat het boek verder met Grace die wakker wordt in het bed van haar collega de IT Nerd Bernard terwijl ze een relatie van 1 jaar, 9 maanden en 3 weken heeft met Shane. Vanaf dat moment begint leven van Grace langzaam aan te veranderen.

Hoofdpersoon in dit boek is dus Grace, met haar beste vriendin Caroline naast haar. Caroline is een prachtige dame, die het hart van elke man binnen 5 seconden wint. Gedurende het hele verhaal moet Grace uitzoeken of haar vriend Shane haar enige echte liefde is. Dan is er Bernard, de IT-collega met wie ze sliep na een dronken nacht. Om een ​​of andere reden kan ze hem niet uit haar hoofd zetten. Als ze ontdekt dat Caroline, haar kamergenoot en Bernard op een blind date zijn, lijkt ze alle controle te verliezen….

Rode draad is echter het drama rond het verlies van haar broer Patrick en het schuldgevoel wat Grace heeft. Ze moet verder met haar leven, maar dat valt zwaar..Om het boek luchtig te houden wordt er ook veel gesproken over haar werk, huwelijk van haar zuster , haar moeizame relatie met haar moeder en haar rommelende relatie met Shane. Veel dingen waar Grace mee te dealen heeft…

Het boek is redelijk vlot geschreven. Toch vond ik het moeilijk de aandacht er bij te houden het lukte niet een band met Grace te krijgen. Je komt wel veel te weten over Grace maar het voelt oppervlakkig. Om echt in het verhaal te zitten heb ik meer diepgang nodig, meegezogen worden en het boek niet meer weg kunnen leggen. Dat was met dit boek helaas niet het geval.

Reacties op: Beetje tegenvallend

7
Uit het dagboek van Grace - Ciara Geraghty
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 17,50
E-book prijsvergelijker