Het boek teveel!
Het is enkel omdat ik op verlof ben en geen extra leesboek meer had, dat ik dit boek heb uitgelezen. Ja, het is een goede reeks en ja, de schrijfster kan goed vertellen. Maar is dat een reden om het eerste boek helemaal opnieuw te vertellen? Ook al is het dan nu zijn standpunt i.p.v. haar standpunt. Trouwens het excuus was wel heel zwak. Ze moet slapen en het is best dat hij tegen haar praat. Ook dat de draak zogezegd niet wist dat ze niet geslapen had, terwijl hij een half vorig boek niet van haar zijde geweken is. Echt, ik voel me als lezer voor aap gezet. Al een geluk dat ik het boek in de bibliotheek gehaald heb. Moest ik hier geld aan hebben gegeven, ik zou me bekocht voelen.
PS Voor wie het boek nog moet lezen. Lees alleen de eerste vijf bladzijden en de laatste tien en je kan door naar het volgende deel. NB De drie sterren zijn voor de verhaalstijl en niet voor de inhoud.