In stukjes

Esther 22 juni 2020
Ik heb Marc-Marie Huijbregts vaak in het theater gezien. Hij beheerst het hele spectrum van lief en ontwapenend tot scherp en vilein. Heerlijk om naar te kijken en luisteren. Ook in dit boek komt dit goed naar voren. Hij spaart niemand en vooral zichzelf niet. Eerlijk, kwetsbaar, cynisch en grappig. Ik heb ervan genoten, maar toch het typerende van Marc-Marie live een klein beetje gemist. Mijn beoordeling is 4 sterren, maar het luisterboek had wellicht de volle 5 sterren gekregen.

Meer recensies van Esther

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!