Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Queen ~ Olivia Lewis

Queen ~ Totale Chaos
Olivia Lewis

Dit is het eerste deel uit de nieuwe serie van Olivia Lewis. Hiervoor heeft ze de 4 delige serie geschreven King. Hier in leren we de familie King kennen en hebben we kennis gemaakt met Luci, Benjamin en zijn broer Joshua en de rest van de grote familie King. Ze hebben aardig wat meegemaakt in deze serie en dat we nu een vervolg krijgen over hun dochter Sophia is echt een feestje. Sophia is Luci’s dochter uit haar eerste huwelijk met Benjamin. Ze heeft natuurlijk Luci haar genen geërfd en dat betekent dat dit boek net zo heerlijk geschreven is als de vorige serie, vol humor, spanning, steamy scenes en een heel sterk verhaal.

In dit eerste deel leren we Sophia als een 20 jarige student kennen. Ze zit op de Wester, ROC afdeling creatieve industrie en doet daar de richting Urban dans. Ze danst het liefste de hele dag en heeft veel plezier op school met haar vriendinnen. Ze heeft een vaste groep vriendinnen met wie ze danst en haar vriendje Mason is haar vaste danspartner.
Ze heeft net als Luci behoorlijk last van ADHD en heeft echt haar medicatie op tijd nodig. Dat is nogal een uitdaging voor iemand met een chaotisch hoofd, zoals ze het zelf ook zegt. Ze vlogt veel en laat in vele filmpjes haar dans talent zien aan de wereld. Sophia heeft zeer veel volgers en haar filmpjes zijn erg populair.

Haar creatieve talent word opgemerkt door leraar Scott, en hij haalt haar over om bijlessen te gaan nemen. Die bijlessen leren haar ook om uit haar schulp te kruipen en juist in te laten zien wat ze nog meer kan buiten haar dansen. Ze is zeer talentvol en heeft net dat zetje nodig in de juiste richting. Die krijgt ze van Scott, die ze steeds beter leert kennen. Meneer Blauwoog is namelijk wel erg leuk.Wat ik erg leuk vind in dit boek is dat er zoveel muziek in wordt gebruikt, het is zo mooi sfeer bepalend en voegt veel toe aan het verhaal. Je krijgt helemaal de sfeer mee en je hebt meteen het liedje in je hoofd zitten.

Dat een steamy romance een boek kan zijn met een echt goed verhaal laat Olivia Lewis maar duidelijk zien. Er zitten weer meerdere lagen in, het draait niet alleen maar om de seks scenes. Die echt goed zijn beschreven zonder ordinair te worden. Olivia heeft het talent om je te laten lachen, huilen en dan weer mee te slepen in het verhaal, wat zo levendig is beschreven dat je het echt ziet gebeuren.

Ik kan echt niet wachten tot het volgende deel klaar is. Dit verhaal leest zo lekker weg en schreeuwt om meer. Ik heb al gehoord dat alle 3 de delen dit jaar gaan uitkomen, echt een feestje!

Dit boek krijgt een dikke 5 sterren van mij.

Esther Books & More.


Queen ~ Totale Chaos
Olivia Lewis
Uitgeverij: Ellessy Uitgevers
Genre: steamy romance
Aantal bladzijdes: 362
ISBN: 978 90 8660 437 1
Uitvoering: paperback
Uitgave: maart 2021

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Esther’s Books and More

Gesponsord

Ben Koenig stond zes jaar geleden aan het hoofd van de elite Special Operations Group van de US Marshals. Samen met zijn team jaagde hij op slechteriken en wist hij iedereen te vinden. Totdat Koenig op een dag zelf spoorloos verdween.

Privédetective Myron Bolitar en de beroemde basketbalcoach Greg Downing hadden een verleden als zeer persoonlijke rivalen en later als zakenpartners. Myron heeft zijn dood verwerkt – tot twee agenten zijn kantoor binnenlopen en eisen dat hij ze vertelt waar Downing is.

Anna 'Schone slaapster' Ogilvy stak vier jaar geleden zonder duidelijk motief haar twee beste vrienden dood. Ze verkeert sinds die fatale nacht in diepe slaap. Dr. Benedict Prince is forensisch psycholoog en de laatste hoop van het OM om de zaak-Anna O. op te lossen.

Blix leidde het onderzoek naar de vermissing van de jonge moeder Elisabeth Eie. Tot zijn eigen dochter om het leven kwam en hij werd gearresteerd voor het wreken van haar dood. Hij is inmiddels vrij en degene die Eie heeft vermoord heeft hém nu gevonden.

Privédetective Julia Stark krijgt bezoek van Per Günter Mott, eigenaar van een succesvol familiebedrijf. De ochtend na een grote vergadering op zijn landgoed heeft hij in zijn telefoon een foto gevonden van een bebloede, vastgebonden man, met een zak over zijn hoofd.

Thrillerliefhebber Nicky Hunter correspondeert al jaren met de befaamde schrijver Sebastian Trapp, wiens eerste vrouw en zoon twintig jaar eerder spoorloos zijn verdwenen. Hij vraagt Nicky zijn biografie te schrijven, maar waarom wil hij nu opeens wel praten over zijn verleden?

King schrijft over het lot, sterfelijkheid en geluk. In zijn korte verhalen buigt hij de realiteit naar zijn hand en creëert hij een werkelijkheid waar alles kan gebeuren. Elk van deze verhalen kent spanning, vreugde en mysterie – elk verhaal voelt iconisch.

De Zweedse minister van Justitie wordt bedreigd en tegelijkertijd wordt er een stapel menselijke botten gevonden in de metro van Stockholm. Wat gebeurt er in de tunnels diep onder Stockholm? En wie zit er achter de minister aan?

Puck gaat undercover bij een realityprogramma om onderzoek te doen naar de geruchten over manipulatie van kandidaten. Dit seizoen moet het programma spraakmakender worden dan ooit – maar ten koste van wat?

Privédetectives Barbara en haar dochter Kim krijgen een opdracht van een bekende Nederlander, die wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Wie loopt straks het meeste gevaar, hun cliënt, Barbara of ... Kim?