Advertentie
    Evy De Brabander Hebban Recensent

'29 seconden' focust op het leven van Sarah. Ze is docent aan de universiteit. Ze ondervindt veel hinder van haar baas, Alan Hawthorne, bij de groei van haar carrière. Wanneer ze de kans krijgt om daar iets aan te doen, twijfelt ze heel erg...

In het begin van het boek denk je als lezer helemaal door te hebben waar het heen gaat. Op dat moment is het wat doorzichtig en T.M. Logan houdt zich wat dat betreft aan het bekende script. Toch slaagt de auteur er in om te verrassen in de laatste 100 pagina's. Enkele plottwists die mooi passen binnen de geloofwaardigheid van het boek, lossen de verwachtingen qua originaliteit wel degelijk in.

De personages zijn wat flauwer dan de kracht van de plot. Sarah zal niet iedere lezer aanspreken, maar gelukkig is er ook nog Alan. Hij maakt veel goed, als een wat ingewikkelde 'bad guy'. De andere personages zijn eigenlijk helemaal niet uitgewerkt. Dat is één van de mindere punten van het boek.

Toch zorgt de schrijfstijl weer voor een positieve noot. Er zit een lekker tempo in het boek en wat betreft woordkeuze en zinsbouw legt Logan dat ritme geen strobreed in de weg.

'29 seconden' is een prettige thriller om te lezen, die de aandacht vasthoudt en enkele malen kan verrassen. Het begin van het boek is wat minder, maar naar het einde toe neemt de nieuwsgierigheid en spanning zeker toe.

Reacties op: Verrassend

91
29 seconden - T.M. Logan
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker