Michael Reefs- De Tempeljagers boek 2 - Het mysterie van de gouden Feniks.

JonaA 27 september 2021
•Mijn samenvatting:
Dit keer gaan de Tempeljagers; Noah, Finn, Tess, Kim en Tante Lara op avontuur, op zoek naar Xi'Bao, een lang verloren bergstad in China. In de Drakenberg ligt een tempel waar de Perzik, de vrucht van onsterfelijkheid verborgen ligt. Ze reizen met de trein en komen daar twee chinese spionnen tegen: Sheng-Du en Yena van de organisatie Mentiri. Zij willen Tante Lara volgen en voor zijn, want zij hebben duistere ideeën voor de Perzik. Tijdens dit avontuur maken de Tempeljagers weer hele spannende tijden mee en komen ze veel obstakels tegen. Om de Perzik te vinden zullen ze eerst het mysterie van de gouden Feniks moeten oplossen. Zou dit de Tempeljagers lukken en komen ze veilig thuis?

Mijn mening:
Dit boek leest als een avonturenfilm, ik zag het helemaal voor me, ondanks dat er geen plaatjes in het boek staan. Verder vond ik het een heel leuk boek want er zit heel veel spanning en avontuur in en het is anders dan het vorige deel en dat maakt het juist beter.

Ik geef dit boek 5 ☆☆☆☆

Groetjes Jona