Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Mooi verhaal maar te veel personages

Het Boekenbijtje 09 maart 2024
Het verhaal gaat over de tweeling Thomas en Alex. Ze gaan op pad om het levenselixer voor hun moeder bij oma te halen. Hun oom gaat mee.

Reuze koning Yanek is een oorlog aan het voorbereiden.Nu is er een voorspelling waarin gezegd wordt dat wanneer de tweeling op een heuvel een spreuk opzegt er geen oorlog komt. Kan de tweeling de oorlog voorkomen?

Het taalgebruik is simpel en goed te volgen, maar doordat er vele personages en heel veel informatie over me heen werd gegooid, had ik heel veel moeite om het verhaal goed te volgen.

Er zaten zeker leuke stukken in en ook behoorlijk wat originaliteit. Ik denk dat wanneer het aantal personages flink naar beneden werd gebracht en informatie meer gedoseerd werd, het een prachtig en origineel verhaal zou zijn.

De omgeving en de personages zijn verder wel goed omschreven en van een aantal belangrijke personages zie je ook de groei.

Kortom als je een fotografisch geheugen heb qua namen is dit best een leuk boek om te lezen. Wanneer je die niet hebt, raadt ik je aan om een lijst met personages te maken. ( Karin een lijst met personages zou ik een volgende druk heel fijn zijn!)


Reageer op deze recensie

Meer recensies van Het Boekenbijtje