Een mix van genres
Wat als ik de keuze gemaakt had om het aanbod van Day Lernout om zijn boek te lezen en te recenseren had afgewezen?
Dan had ik een bijzonder verhaal gemist en dat zou achteraf een verkeerde keuze zijn geweest.
Keuzes maken, overwegen wat wel of niet te doen, daarom draait het in dit verhaal.
Ellington Bell is door zijn grootvader grootgebracht met het idee om altijd juist te handelen en gerechtvaardigde keuzes te maken. Hij heeft echter één probleem, hij komt nooit op tijd. Dit probleem doet hem op een gegeven moment de das om. Vanaf dan moet hij weloverwogen beslissingen nemen, maar elke keuze heeft twee kanten, goed en fout. De start van een race tegen de klok begint.
Een aantal noodlottige gebeurtenissen volgen elkaar in snel tempo op. Door de prettige schrijfstijl en korte hoofdstukken vlieg je door het boek.
Ik bleef maar lezen, zat soms op het puntje van mijn stoel en voelde de spanning in mijn lijf.
En dan dat einde, zo verrassend, ik had het niet zien aankomen.
Ik wist totaal niet wat ik van Nulpunt kon verwachten, maar het heeft me echt verrast.
Zoek je een boek met een mix van genres dan kan ik dit aanraden.
Dompel je onder in de krochten van de maffia waarbij de liefde een rol blijft spelen en tevens een magisch tintje bevat.
Bedankt @daylernout dat je mij de kans hebt geboden om jouw debuut te mogen lezen!
Ik heb ervan genoten en graag gelezen.