‘Held’ draait om een hoop geflirt, knetterende chemie en een vleugje spanning

ilonka.audiobooks ilonka.audiobooks
30 mrt 2024

Wat mij betreft bestaat de Stagedive serie uit de eerste vier delen; Rock, Roem, Rebel en Ruig. De korte verhalen die nu verschijnen zijn vermakelijk maar missen de Stagedive factor, de mindblowing rollercoaster waarin je tijdens het lezen van de eerste delen terecht komt.

In ‘Held’ ontmoeten we de stoere chick Mea Cooper. Ze is een populair plussize fotomodel en geniet met volle teugen van het leven. Tot ze een gevaarlijke stalker krijgt en een bodyguard in moet huren om zich weer een beetje veilig te voelen. Ziggy Thayer is een voormalig militair die beveiliger is geworden. Hij heeft veel ervaring met het beveiligen van miljardairs, koninklijke families en rock-'n-roll-grootheden. Mae beschermen is dus een gemakkelijke routineklus voor hem.

Mae is een geweldige personage. Ze is zo lekker zichzelf en het is hilarisch om in haar gedachten mee te gaan. Alleen al de tas scene en de reactie van Ziggy hierop maakt dat ik haar personage super vind. Ziggy is groot en gespierd en professioneel in zijn werk. Over hem komen we niet veel meer te weten, dat is jammer want hij heeft vast ook een interessant verhaal…

De schrijfstijl van Kylie Scott is lekker vlot, levendig, grappig en sexy. Hoewel ik dit niet in ál haar verhalen terug vind, kan ik toch het verhaal van Mae en Ziggy waarderen. Ze zijn absoluut een match en komen gemakkelijk in de verhaallijn tot leven.

‘Held’ draait om een hoop geflirt, knetterende chemie en een vleugje spanning. Ook leuk is het korte kijkje in het huidige leven van de personages uit de eerste delen. Altijd leuk voor de fan!

Meer recensies van ilonka.audiobooks