romantisch verhaal vol drama, humor en romantiek

ilonka.audiobooks ilonka.audiobooks
14 mrt 2024

Evelyn Thomas had grootse plannen voor het vieren van haar eenentwintigste verjaardag in Las Vegas en ze heeft de avond van haar leven gehad. Een minpuntje; ze kan zich niks van deze avond herinneren. Dus wanneer ze wakker wordt op de badkamervloer van haar hotelkamer met een apocalyptische kater , aan haar hand een glinsterende diamanten ring en naast haar een woest aantrekkelijke halfnaakte man met tatoeages weet ze even niet waar ze het zoeken moet.

Haar kersverse echtgenoot blijkt niemand minder dan David Ferris te zijn. Hij is de gitarist van de populaire band Stage Dive. Terwijl hij serieus was op het moment van zijn ‘ja woord’ wil Evelyn zo snel mogelijk scheiden en vergeten dat ze een woeste avond heeft beleefd die ze zich niet meer kan herinneren. Ze kent David en zijn band niet en buiten dat heeft ze plannen voor haar leven en is ze gewend te doen wat er van haar verwacht wordt.

Ze besluiten toch samen wat tijd door te brengen maar dit verloopt vanwege geheimen niet goed af. We kunnen meeleven met de knetterende vibe die tussen de twee is ontstaan vol romantische, grappige, sexy maar ook verdrietige momenten.

Kylie Scott heeft een vlotte levendige schrijfstijl vol humor en steamy scenes. De personages zijn zoals altijd sterk in karakter en tot de verbeelding sprekend. David was, is en blijft mijn favoriet in deze serie maar ook alle andere personages maken het lezen van ‘Rock’ tot een feestje.

Zin in een erotisch getint romantisch verhaal vol drama, humor en romantiek? Dan is ‘Rock’ absoluut een aanrader. ‘Rock’ is het eerste deel van de Stage Dive serie. Inmiddels zijn er naast de verhalen over de vier bandleden ook een aantal aan de band gerelateerde novelles verschenen. In ‘Rock on’ gaat het verhaal van Evelyn en David, inmiddels een paar jaar later, verder.

Meer recensies van ilonka.audiobooks