Woorden van Glas
Door een blunder heeft iedereen het na de vakantie over Summer. De pesterijen worden steeds erger en haar beste vriendin is ook nog eens verhuisd.
Op een dag moet Summer nablijven en daar ontmoet ze Nova. Hun meningen verschillen maar over één ding zijn de meiden het eens: het pesten moet stoppen. Daarom besluiten zij een anonieme website op te richten om te laten zien wat er allemaal misgaat op school.
Pamela heeft een fijne schrijfstijl waardoor ik meteen in het verhaal zat. Ik kon en wilde het boek niet meer wegleggen. Binnen no-time had ik het ook uit. Door de opbouw zat de spanning er goed in.
Het verhaal staat ook vol met brieven en posts.
De gebeurtenissen zijn erg realistisch. Ik kan mij best voorstellen dat dit echt zou gebeuren.
Het einde was verrassend en had ik niet zien aankomen. Hierdoor moest ik even schakelen. Maar ik vond het wel heel sterk.
Van mij had er alleen in het begin iets meer drama in gemogen.
Woorden van glas bevat actuele onderwerpen en het zet je aan het denken. Het is echt een must read.
Zet dit boek op de leeslijst van scholen. Er valt genoeg van dit boek te leren. Zelf heb ik ontzettend genoten van het verhaal.