Erotiek, passie, verbeelding, verlangen

irma-roelandt 14 januari 2022
Halsreikend is het vierde deel van de Gaisha-serie van Sanna Es. Het boek is een geweldig vervolg op de eerste drie delen. De verhaallijnen ontwikkelen zich steeds verder en dieper: Valerie, de eerst zo gelukkige huisvrouw, wilde meer en spanning,  maar nu Raymond dat wil bieden, weet ze het toch niet meer zo zeker. Ze staat in directe verbinding met Zoë, haar vriendin. Zij zoekt haar gevoelens als sub/slavin uit. Ze wil het graag, maar kan het niet laten om alles wat Minggus doet en vraagt te bevragen, dus is dit wel echt wat zij voor ogen heeft? Zeker omdat ze denkt te weten dat hij nooit helemaal alleen van haar zal zijn?  Donna, de vrijgevochten vrouw die een heftig verleden blijkt te hebben. Wat misschien wel de reden is waarom ze is zoals ze is en waarom ze zich in relaties moeilijk kan binden. En dan Soumia. Die in de vorige delen haar dominantie al zag afbrokkelen en mensen om haar heen zag verdwijnen. Nu heeft ze Wouter waar ze hem hebben wil en toch niet helemaal. Haar broer is boos, maar haar dochter wil meer contact. Vier prachtige verhaallijnen die met momenten in elkaar overlopen. Sanna Es weet deze werelden zeer boeiend en beeldend te beschrijven. Ook de erotische scènes omschrijft ze gedetailleerd, maar respectvol. Ik kijk al uit naar deel 5!!

Meer recensies van irma-roelandt