Leuke feelgood over Babs
Wat een heerlijke feelgood! Met heel mijn hart neemt je mee in het leven van Babet, die plotseling in de rol van trouwambtenaar wordt geduwd. Alleen al dát gegeven zorgt voor een lach en een vleugje spanning: want hoe ga je een bruiloft leiden als je eigenlijk niet van spreken in het openbaar houdt?
De kracht van dit boek zit in de combinatie van humor, warmte en herkenbare onzekerheden. Janneke Spijkerboer heeft een vlotte schrijfstijl, waardoor je het verhaal in één ruk wilt uitlezen. De personages zijn zo leuk! Babet voelt levensecht: een jonge vrouw die worstelt met verwachtingen, zenuwen en de zoektocht naar liefde en tegelijk laat zien dat je soms vooral tegen jezelf ‘ja’ moet zeggen.
De romantiek met Jerry geeft het verhaal een heerlijk tintje, maar er schuilt ook diepgang in de vragen die Babet zichzelf stelt. Kun je iemand echt vertrouwen? En hoe belangrijk is eerlijkheid in de liefde?
Met heel mijn hart is een hartverwarmende feelgoodroman over vriendschap, verwachtingen en liefde vinden waar je het minst zoekt. Een perfecte aanrader voor iedereen die houdt van romantiek, met een vleugje spanning en heel veel warmte en liefde.