Advertentie

Ook deel 2 van Max Modderman was hilarisch. Toch zat er dit keer ook een heel serieus thema in. Je hebt Max die het moeilijk vindt om op een podium te staan. Dit zou herkenbaar kunnen zijn voor veel kinderen. En dan het feit dat opa verdwenen is.

Max heeft een nieuwe juf gekregen, als je deel 1 hebt gelezen, weet je waardoor dit is. En deze nieuwe juf wordt nooit boos! Moeilijk voor Max, hij blijft het proberen, maar ze wordt echt niet boos!

Terwijl Max zijn auditie doet voor de talentenjacht wordt hij gestoord door zijn concurrent: clown Tuimel. De jury moet de hele tijd lachen om Tuimel, tijdens de act van Max. Hier is Max natuurlijk niet blij mee. Samen met Hugo bedenkt hij een plan. Ondertussen is Bibi Nobel er ook nog om zich overal mee te bemoeien.

Wanneer Max weer thuis komt, komen ze erachter dat de opa van Max verdwenen is uit het verzorgingshuis. Ook komen ze erachter dat de andere oude mensen wel blij zijn dat hij weg is.. Max vindt dit maar gek en bedenkt weer een plan met Hugo om opa te zoeken. En weer bemoeit Bibi Nobel zich ermee. Lukt het ze om opa te vinden en lukt het ze om de talentenjacht te winnen? Dat zul je zelf moeten lezen in dit boek!

Reacties op: Grappig met een serieus randje

1
Plankenkoorts - Matt Stanton
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker