Bloedstollende thriller
Het Vluchthuis is een bloedstollende thriller die je maar moeilijk kunt wegleggen. Nina en haar zoons, Vincent en Matti, slaan op de vlucht voor Nina’s gewelddadige echtgenoot, die haar al vijftien jaar lang terroriseert. Ze zoeken hun toevlucht in het zogeheten vluchthuis. Maar al snel rijst de vraag: is dit wel echt een veilige plek?
Wat is de rol van het kasteel, het vluchthuis en de mysterieuze stichting Arnica?
Het verhaal wordt vlot en meeslepend verteld vanuit de perspectieven van Nina, Vincent en Matti, afgewisseld met fragmenten uit een fictieve Netflix-documentaire. Deze opbouw geeft het verhaal een unieke dynamiek en zorgt ervoor dat je stukje bij beetje de waarheid ontrafelt.
De puzzelstukjes vallen langzaam op hun plaats, met een gruwelijk en indrukwekkend slotstuk als beloning.
Een razend spannende thriller – ik heb ervan genoten!
Een razend spannende thriller – ik heb ervan genoten!