Feesten met gevolgen
In strandfeest van Suzanne Vermeer volgen we als lezer Hannah. Zij is met haar pluskinderen op vakantie naar een prachtig resort die zich ana het Meer van Ohrid bevindt. Het is de eerste vakantie na het overlijden van Hannahs grote liefde ne de vader van haar pluskinderen, Vera en Max. De sfeer veranderd in een snel tempo in het resort. Hannah ontdekt geheimen die aanwezig zijn in het resort en dit zet haar aan het denken. En zeker als er een personeelslid om het leven gekomen is en er louche zaken gebeuren tijdens de strandfeesten waar haar dochter, Vera naartoe ging.
Het verhaal is opgedeeld in 3 delen wat het als lezer fijn maakt omdat er zo meer spanning gecreëerd is in het verhaal.
Naast het perspectief van Hannah, heb je ook het perspectief van Malou. Door beide dames in een perspectief te hebben, kan je als lezer linken leggen of beter gezegd puzzelstukken vinden om de puzzel/ de antwoorden die je hebt op te lossen.
Hannah is zeer beschermend en moedig en zet alles op alles op de waarheden aan het ligt te laten komen en deze waarheden hebben een open mond gegeven, bij je als lezer. Ze heeft wel goede hulp uit een onverwachte hoek.
De plotwendingen vond ik goed gevonden in het verhaal. Suzanne Vermeer heeft mij goed verrast, ik vond het goed in elkaar zitten.
Enkel mocht bij het einde, een hoofdstuk in zitten met: na x aantal tijd , omdat je met vragen blijft zitten die nog niet beantwoord zijn.
Ik vind dit boek een fijne thriller om tussendoor te lezen.