Spannend verhaal!

Kelly 04 juni 2025
‘Fantasy’ het is mijn ding dit jaar! Voeg daar nog een vleugje of hint van romantiek aan toe en je hebt hier een aandachtige lezer! Zo ook met ‘Masker van verraad’!

Ara woont in een stuk niemandsland tussen twee staten. Ze is ondertussen al een beruchte spionne geworden tot een oude schuld haar dwingt om voor één van die staten te gaan spioneren. Haar missie: het koningshuis van de staat Waldenen moet vallen!
Eens ingeburgerd in het koninklijk paleis valt de missie haar zwaar. Haar loyaliteit begint te verschuiven, zeker als prins Alexander ten tonele verschijnt. Maar de vijand is genadeloos. Houden ze zich staande of zal het ondenkbare gebeuren?

Oordeel:
Oh wat heb ik genoten van dit boek. Vanaf het prille begin wordt de lezer ondergedompeld in actie. De scènes zijn flitsend en zorgen ervoor dat je vanaf de allereerste pagina in het verhaal zit. Emma Francis heeft met Ara een ijzersterk hoofdpersonage gecreëerd. Ara is een dame met pit maar onder dat ruwe bolster zit een teer hart. Ze is zo’n fijn personage, gevoelens van sympathie overheersen. Haar successen zijn tevens jouw successen, haar verdriet is jouw verdriet.
Niet alleen het creëren van sterke personages maar ook het neerzetten van een boeiend en spannend verhaal, dat kan Emma Frances. Eens je begint te lezen, kan je het boek niet neerleggen. De spanning blijft doorheen het boek! Op het einde heeft de auteur nog een verrassing, een cliffhanger van formaat! Daarom hoop ik, smeek ik voor een vervolg! Het verhaal van Ara (en hopelijk Alexander) is nog niet uit verteld! Verlos ons uit ons lijden!

Ik mocht dit boek dankzij uitgeverij rebelbooks lezen en recenseren! Dankjewel hiervoor!

Quote:
De bibliotheek stond voor haar symbool voor eindeloze mogelijkheden. Hoe zou het zijn als je de tijd zou hebben om aan één van de tafels te gaan zitten en je voor even in een andere wereld te wanen?

Meer recensies van Kelly