Een heerlijk en hartverwarmend laatste deel van de serie
Het is zo ver, de grote wedstrijd, waar ook beelden worden geschoten voor de Astra Sports-campagne, komt steeds dichterbij. Emma heeft zichzelf beloofd dat tennis nooit meer voor haar familie en vrienden mag gaan. Dus wanneer ze hoort dat haar beste vriendin, bekende sportjournalist Teddy, nog steeds worstelt met wat de pers over haar schrijft, krijgt ze een idee...
Mijn ervaring:
Wat een mooi, hartverwarmend en prachtig einde van deze heerlijke serie. Ook het laatste deel is heerlijk, levendig en vlot geschreven en volgt mooi op de twee voorgaande delen.
Het verhaal van Emma en Lucas gaat verder, het is mooi hoe Marli Elisa de personages gedurende de drie delen meer diepgang weet te geven en zeker hoofdpersonage Emma een mooie groei door laat maken. Dit in combinatie met het heerlijke familie en vriendschap gevoel maakt het echt een hartverwarmend verhaal.
In dit deel draait het op de grote wedstrijd, waarbij Emma en haar zus nog een geniaal plan bedenken om Teddy met de pers problemen aan te pakken. Het is erg leuk en verrassend gedaan en ook dit korte tussendoortje is uit voordat je er erg in hebt, wel weet Marli Elisa met dit laatste deel de serie prachtig af te sluiten.
Love's Grand Slam is een heerlijk en hartverwarmend laatste deel van de serie. Het is levendig en vlot geschreven en het verhaal gaat mooi verder op gebeurtenissen in deel één en twee. Het is mooi hoe Marli Elisa ook de problemen waar Teddy mee worstelt nog een toffe draai geeft en daarbij volgt natuurlijk de grote tenniswedstrijd. Marli Elisa weet de serie op mooie wijze af te sluiten.
Mijn ervaring: