Wat een prachtig kijk- en leesboek
Wanneer Kiki een paard krijgt, leert ze al snel hoe ze hem moet verzorgen. Het paard is blij dat ze overal samen naartoe gaan. Maar dan ineens komt Kiki steeds minder vaak naar het paard. Het paard is eenzaam, totdat het een ander paard ontmoet, Bruno. Bruno zegt dat het wel weer goedkomt, maar of dat zo is?
Kiki deed alles voor me.
Ze gaf me water.
Ze hield me warm.
Ze verzorgde me.
Ze gaf me eten.
Ze ruimde alles netjes op.
Ze maakte me mooi.
Kiki hield van me. En ik van haar.
Kiki & ik vertelt over de prachtige vriendschap tussen een meisje en haar paard. Hoe mooi om dit te laten beschrijven door de ogen van het paard! Zeker het moment dat Kiki wat minder langskomt. Want zeg nou zelf, een paard staat er toch bekend om dat het duidelijke gevoelens toont. En nu worden ze ook nog eens beschreven. Wat ik vooral heel mooi vind is dat er zo weinig tekst in staat. De tekst is alleen te vinden op de zwart-wit bladzijden. De prachtig gekleurde bladzijden zijn om echt even in weg te dromen. Heerlijk! Wie wil dit boek nou niet eens heerlijk doorleven? Het is gemaakt door Leo Timmers. Als ik een pet had, deed ik hem voor deze man af! Wat een prachtig boek!
Kiki deed alles voor me.
Ze gaf me water.
Ze hield me warm.
Ze verzorgde me.
Ze gaf me eten.
Ze ruimde alles netjes op.
Ze maakte me mooi.
Kiki hield van me. En ik van haar.