Wat mij betreft absoluut geen hoogvlieger, maar zeker wel vermakelijk!

Laura 07 mei 2025
Ik werk in de kinderopvang, dus de titel van dit boek deed mij gniffelen.

En dat is meteen ook wel het gevoel dat ik bij dit boek kreeg - volgensmij gaat dit een grappige thriller worden. Een diva van een vrouw op de voorkant met grote zonnebril in combinatie met de titel; het doet mij denken aan Crazy Rich Asians, The Real Housewives en The Kardashians.

Florence Grimes, feestbeest en voormalig zangeres in een populaire girlband, heeft maar één reden om elke dag uit bed te komen: haar tienjarige zoon Dylan. Tijdens een schoolreisje verdwijnt Alfie Risby, de pestkop van haar zoon en erfgenaam van een zakenimperium. Wanneer Dylan als hoofdverdachte wordt aangewezen, doet Florence er alles aan om hem vrij te pleiten. Het enige probleem: alle andere moeders haten haar. En Florence heeft een reden om te vermoeden dat Dylan misschien niet zo onschuldig is als ze zo graag zou willen geloven...

Ja, die verwachtingen kwamen dus wel uit! Glitter, glamour en drama. Ik denk dan ook niet dat dit boek voor iedereen een match zal zijn. De doelgroep is, vermoed ik, redelijk op vrouwen gericht.
De verhaallijn bleef mij van het begin tot het einde boeien en er zaten wat leuke plottwists in verwerkt. Wat mij betreft absoluut geen hoogvlieger, maar zeker wel vermakelijk!

❓ Houd jij meer van een grappige thriller of moet hij vooral heel eng zijn?

Alle moeders haten mij van Sarah Harman
Uit het Engels vertaald door Ingrid Zweedijk
@worldofthrillers @harpercollins_holland €19,99
Bedankt voor het recensie-exemplaar.

Meer recensies van Laura