Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Een aanrader voor iedereen! Onmisbaar inzicht

Linda Hindriks 19 november 2022
Ik heb Verhalen uit de Apotheek gelezen van Ellen Kruize en mede collega's en ervaringsdeskundigen.

Een zeer leerzaam boek, het leest vlot weg door de verschillende kleine stukjes en onderwerpen. Het is echt mooi overzichtelijk vorm gegeven.
Alle stukjes zijn prettig en duidelijk geschreven. Je hoeft absoluut niet veel kennis te hebben van de Zorg of de apotheek want alles wordt heel erg mooi uitgelegd.
Ik heb in dit boek veel herkenning gevonden door mijn korte tijd dat ik werkzaam was in de zorg, maar ik heb het ook zeker gelezen met een lach en een traan. Een brok in mijn keel, een knoop in mijn maag door sommige situaties. Maar ook met heel veel liefde, dankbaarheid en respect heb ik gelezen hoe veel zorg en Apotheek medewerkers zich inzetten en mee denken, mee voelen. Dit was voor mij een kadootje om te lezen en heeft mij extra inzicht gegeven. Ook staat er achterin in het boek en heel handige lijst met tips voor wanneer je wilt reizen. Waar je Medisch gezien misschien niet meteen aan denkt. Een mooi compleet overzicht.

Een hartstikke leuk boek boordevol inzicht
Heerlijk om te lezen en zo veel te leren over de verschillende aspecten van de Apotheek.

Ondanks dat ik in mijn wijk een apotheek heb van een grote firma waarbij regelmatig dingen mis gaan die echt niet kunnen. Klachten van wijkbewoners die tegen dezelfde fouten aanlopen. Toch kijk ik door dit boek anders naar de medewerkers, en probeer ik achter de oorzaak van de problemen te komen en het te laten waar het ontstaat. De lieve medewerkers achter de balie zijn immers meestal niet de personen waar de fout ontstaat. Na het lezen van dit boek ben ik vastberaden bij een volgende fout in gesprek te willen gaan met de apotheker. Ik denk dat ze daar veel meer aan hebben

Heel goed dat dit boek er is, er wordt veel te weinig gesproken over de verschillende beroepen en functies binnen de apotheek. Terwijl de apotheek toch echt onmisbaar is!
De mensen van de apotheek zijn ook stuk voor stuk zorg toppers die voor dag en dou doorwerken. Ook tijdens corona lockdowns, en ook tijdens feestdagen zijn er medewerkers die net als andere takken van zorg verlenen gewoon door bikkelen. Toppers

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Linda Hindriks

Gesponsord

Een ijzingwekkend en uiterst actueel vervolg in de succesvolle Millennium-serie, geschreven door de Zweedse bestsellerauteur Karin Smirnoff.

Een berger ontdekt in een scheepswrak het stoffelijk overschot van een duiker. Het onderzoek van rechercheur Liewe Cupido leidt naar een duikclub op Terschelling. Een duistere zaak.

Op welk moment zet je de regels opzij? De nieuwe beklemmend spannende thriller van Marion Pauw. Een vriendengroep is fantastisch. Tot die zich tegen je keert.

De nieuwe Nicci French. Een bloedstollend spannende thriller waarin oude en nieuwe politiezaken verstrengeld raken.

Een actuele thriller over Vladimir Poetins dochter. Hoever reiken de ambities van Poetin? Richt hij zijn vizier op de rest van Europa? En welke rol speelt zijn dochter Maria Poetina?

Bloedmaan, de bloedstollend spannende nieuwe bestseller van Jo Nesbø. Harry Hole is terug en moet in een race tegen de klok een seriemoordenaar ontmaskeren

In deze nieuwe spionagethriller komt de Repair Club onder leiding van Johan Antink samen voor een nieuwe zaak. De timer tikt genadeloos door en voor hij op nul staat, moet de moordenaar bekend zijn.

De baas van een Zweeds mijnbouwbedrijf wordt op gruwelijke wijze vermoord. Een jonge blinde vrouw besmeurd met bloed wordt als getuige in een kast gevonden. Wat is er echt gebeurd in het zomerhuis? 

Nieuwe thriller van de Gouden Strop-winnaar van 2021! Een doodgewone nieuwbouwwijk in Nederland. Daar gebeuren geen rare dingen. Toch?

Er gebeuren mysterieuze dingen in en rond de villa van Lynn en haar man, sterrenkok Camiel. Wie houdt zich anders voor in deze bloedstollende nieuwe thriller van Esther Verhoef?

Bloedspoor in de wijngaard en Wraak op Île Sordou: de nieuwe wervelende cosy crime van M.L. Longworth.