Meeslepend verhaal over een famille met duistere geheimen

Lies, een Terschellinger Thriller geschreven door @aukjeschol
183 paginas. Prachtige cover met de mooie rode lucht van Terschelling en de duinen op de achtergrond. Van achter een mooie dame gefotografeerd met een parasol/paraplu.
Leuke flaptekst waardoor ik meteen nieuwsgierig werd, met een leuke auteurs foto. Het was vooral meteen de cover die mij aansprak, en na het lezen van de flaptekst moest wou ik meteen beginnen met lezen

Het verhaal gaat over twee zussen.
Twee totaal verschillende karakters en twee totaal verschillende levens.
Toch zijn de zussen onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Een verhaal met onderhuidse spanning in een zoektocht naar de waarheid van het verleden.

Het verhaal neemt je mee in de levens van Anne en Laetitia. Twee zussen die ieder hun eigen verleden en strijd in het leven hebben.
Ze komen samen op Terschelling omdat hun oma gaat verhuizen naar het zorgcentrum.
Ze werken samen om het (huur) huis van hun oma leeg te halen zodat deze weer verhuurd kan worden.

Wat voor geheimen schuilen er in het verleden? Wie weet er meer van?

Laetitia krijgt op Terschelling last van Aanvallen waarbij ze flauw valt en levensechte visioenen ervaart. (PTSS) Wat willen deze visioenen en Flashbacks zeggen? Zijn ze betrouwbaar?
Wat is er in het verleden gebeurt?
Wie kun je vertrouwen?

Wat is de rol van de gladde opdringerige buren van oma? Rogier een Brechtje.

Ik dacht tijdens het lezen steeds mee hoe het nou kon zitten. Spannend tot de laatste bladzijde.

Een vlotte Thriller met heel realistische personen vol emotionele diepgang en eigen karakters.

Lies, is een meeslepend verhaal die je mee neemt langs mooie plekken van Terschelling terwijl je het raadsel probeert op te lossen van het verleden van de zussen.

Een aangrijpend verhaal over een famille met diepliggende geheimen.

Voor mij een 4 Sterren waard!
Heerlijk meeslepend verhaal voor de zomer

Meer recensies van Linda s Boekenhoekje