Aangrijpend verhaal
'Hel op aarde' geschreven door Mariska Noordeloos. Een Nederlandse Thriller Auteur die vooral thrillers schrijft met aangrijpende onderwerpen.
Hel op aarde verteld het verhaal van Mercedes van de ploeg.
Een beeldschoon meisje met bijzondere
'kat achtige' ogen en rode haren
Ze is een opvallende verschijning.
Hierdoor wordt ze als kind al gescout als model.
Mercedes staat vanaf haar jonge kinderjaren dag in dag uit voor de camera om tal van producten aan te prijzen. De moeder van Mercedes en een vriendin van haar moeder 'Yvette' buiten haar genadeloos uit en de thuissituatie is onmenselijk.
Op een dag lijkt er een keerpunt te komen, wanneer Mercedes als internationaal model door breekt en Yvette haar mee neemt naar het buitenland met de belofte op een prachtige toekomst en een beter leven. Maar is er na alle leugens en mishandelingen nu weer een verborgen agenda?
Hel op aarde heeft verschillende verassende wendingen en geeft een kijkje achter de gesloten deur van het leven van Mercedes. Je voelt alle emoties mee, de pijn, vernedering, mishandeling, het onterecht, het verraad. Het verhaal doordringt je als lezer echt van het feit dat je nooit weet wat er achter gesloten deuren plaatsvindt en vooral geestelijke mishandeling is vaak onzichtbaar maar heeft verstrekkende gevolgen voor zowel jong als oud.
Het verhaal heeft mij diep geraakt, en ik weet dat ondanks dat dit een thriller is, het ook in werkelijkheid gebeurd. Ik vind het heel knap hoe het verhaal is opgebouwd, hoe verder je in het verhaal komt, des te beter ga je het begrijpen.
Hel op aarde is een schokkend en uiterst spannend verhaal over uitbuiting, (kinder) mishandeling, manipulatie, gaslighting, moord en wraak. Maar ook over innerlijke kracht, liefde en vriendschap.
Een thriller om in een adem uit te lezen.
Hel op aarde verteld het verhaal van Mercedes van de ploeg.
Een beeldschoon meisje met bijzondere
'kat achtige' ogen en rode haren
Ze is een opvallende verschijning.
Hierdoor wordt ze als kind al gescout als model.
Een thriller om in een adem uit te lezen.