Heerlijke Queer Steamy Romance

Liefde Heelt van, Kaye Dee
Een heerlijke Spice Queer Romance.
Het verhaal gaat over Thom en Dylan. Beide jongens hebben veel meegemaakt en dat maakt hun kwetsbaar. Maar de kracht van liefde werkt helend, ze gaan samen de uitdagingen aan en komen steeds dichter tot elkaar.

Het boek begint met trigger warnings, dat vind ik ontzettend goed en lief van de auteur zodat je kunt kijken of het voor jou het juiste moment is om het te lezen, of dat je liever even wacht.

Ik heb heel erg genoten van de liefde, de vriendschappen, en ben geraakt door de diepere laag van trauma en kwetsbaarheid.

ik heb genoten van de ongetemde liefde en de vriendschappen en vertrouwensbanden die er ontstaan. Het verhaal is ook wel een eye opener dat ook vandaag de dag homofobie en zinloos geweld tegen de LGBTQ+ gemeenschap nog dagelijks de harde realiteit zijn.
Meer liefde en begrip zijn helend.

Ik wist niet wat ik kon verwachten maar ben nu echt gehecht geraakt aan Dylan en Thom een de andere personages in het boek. Nu wil ik meer
Ik heb zelden dat ik graag naar huis wil om verder te kunnen lezen, maar bij liefde heelt wou ik steeds verder lezen. Heerlijk gevoel, goed geschreven.

Let op het is een queer spice Romance
Mocht je dit niet prettig vinden, kun je beter iets anders lezen.
Mocht je net als ik nieuwsgierig zijn
Het ebook is beschikbaar in kobo plus
En te koop op bol voor maar €2,50
De paperback is ook te koop, en ook beschikbaar via de schrijfster die hem met liefde voor je wil signeren als je dat leuk vindt.

Het boek bevat ook nog een extra verhaal!
Namelijk het eerder gepubliceerde; Overstag.
Ook een heerlijk verhaal en met extra achtergrond informatie over Dylan.
Dylan gaat in dit verhaal op een Singles Cruise met zijn vrienden. Ook een heerlijk verhaal om tussendoor te lezen.
Je voelt tijdens het lezen echt de emoties en strijd van Dylan.

Ik ben helemaal Hooked!
Ik wil gewoon heel graag meer

Een echt vijf sterren

Meer recensies van Linda s Boekenhoekje

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Elena moet haar vermiste opa terugvinden in een magische en mysterieuze wereld vol met mythische wezens. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.