Leuke Short Thriller
Heerlijke Short Thriller, 'Nathalie' geschreven door Aukje Schol.
Een spannende Terschellinger Thriller.
112paginas vol spanning.
In 'Nathalie,' leer je een groep klasgenoten kennen die twintig jaar geleden op schoolreis waren op Terschelling.
Er is toen iets verschrikkelijks gebeurt waardoor Nathalie vermist is geraakt.
De betrokken klasgenoten van Nathalie komen elk jaar terug op Terschelling om de noodlottige avond en Nathalie te gedenken.
Is iedereen wel eerlijk?
Wie van de vrienden weet meer?
Een spannende zoektocht waarin je de personages beter leert kennen. Allemaal personen met een persoonlijk verhaal. Maar wie is nu oprecht eerlijk en wat is nou gebeurt twintig jaar geleden?
Het verhaal bevat ook liefde voor lezen en vooral liefde voor Terschelling. Het is heerlijk als je Terschelling al een beetje kent zodat je herkenning in het verhaal vind, maar dat hoeft niet. Je kunt ook Terschelling beter leren kennen door het verhaal.
Het einde was even een knoop in mijn maag, ik verklap niks. Maar ga er niet van uit, dat je puur op uiterlijk of een korte ontmoeting iemand echt kunt doorgronden.
Prachtige Cover, mooi Spannend verhaal met Levendige personages, leest als een trein. Ik vind de emotionele diepgang in het verhaal erg mooi.
4 Sterren en zeker weten een aanrader! Vooral nu met het mooie weer, lekker buiten lezen. Deze thriller is zo boeiend dat je hem in 1 keer uit wil lezen.
Een spannende Terschellinger Thriller.
112paginas vol spanning.
Er is toen iets verschrikkelijks gebeurt waardoor Nathalie vermist is geraakt.
Is iedereen wel eerlijk?
Wie van de vrienden weet meer?