Juniper Hill

Loraines books Loraines books
6 apr 2026

Ook het tweede deel in de ‘The Edens’ serie is een groot succes!

Memphis komt aan in Quincy op de op vier na slechtste dag van haar leven. Ze heeft een douche, eten en rust nodig. Want verhuizen met haar pasgeboren baby is veruit het gekste wat ze ooit heeft gedaan. Maar misschien is er wel een beetje gekte nodig om een goed leven op te bouwen. Dan ontmoet ze de knapste man die ze ooit heeft gezien. Knox Eden is chef-kok en haar tijdelijke huisbaas. Memphis heeft geleerd dat een goed leven ook betekent dat je je dromen moet opgeven. En een man als Knox Eden zal altijd alleen maar een droom blijven.

Na het lezen van het eerste deel was ik al fan van de serie. Ik had niet verwacht dat de serie nog beter kon worden, maar Devney Perry heeft mijn ongelijk bewezen. Wat een geweldig verhaal is ‘Juniper Hill’.

Memphis is een krachtig en bewonderenswaardig personage. Waren er maar meer moeders zoals haar in de wereld. Met elk hoofdstuk kom je meer te weten over haar achtergrond en geheimen. Je bewondering voor haar groeit met iedere pagina die je leest.

Knox is een liefdevol personage die je alleen maar in je hart kunt sluiten. Ik wil ook mijn eigen Knox. Die man is de ideale bookboyfriend.

Naast Knox en Memphis spelen ook de andere Edens een rol in het verhaal. Zo blijf je op de hoogte van hun levens en wordt je nieuwsgierig naar de andere delen in de serie.

Devney Perry heeft een geweldige schrijfstijl. Het verhaal zit vol liefde, maar heeft ook een aantal spannende elementen. Je leest het boek dan ook in één ruk uit!

‘Juniper Hill’ is een hartverwarmend, oprecht en liefdevol verhaal.
Ik kan het boek dan ook niet anders dan ***** geven!

Bedankt voor het recensie-exemplaar April Books.

NB: dit eboek heb ik ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening.

Meer recensies van Loraines books