Liefde zonder angst!
Je kunt niets anders Anne en Rowan in je hart sluiten!
Anne maakt kans op een belangrijke onderzoeksplek binnen het ziekenhuis waar hij werkt, maar van zijn eigen hart en hoofd krijgt hij geen hoogte. Vooral niet als zijn geheimzinnig buurman vriendschap naar een heel nieuw niveau tilt.
Twee jaar na zijn scheiding heeft River zijn leven aardig op de rit. Hij werkt, slaapt, eet en surft. Meer is het niet, en hij weet ook dat het nooit meer kan worden. Hij heeft er vrede mee, tot hij Anne tegenkomt en hij begint te dromen over een toekomst die niet voor hem is weggelegd.
Direct wordt je verliefd op Anne en Rowan. Het zijn zulke lieverds. Hun verhaal laat je niet los. Je merkt dat ze beiden genoeg hebben meegemaakt. Je voelt een onderliggende zwaarte dat je nieuwsgierig maakt naar hun verhaal.
Door de dynamiek tussen Anne en Rowan en hun vriendengroep krijg je een goed beeld van wat voor een personen ze zijn. Je ziet dat ze klaar staan voor de mensen van wie zij houden.
Doordat Anne en Rowan hun gedachten en gevoelens met je delen, weet je als lezer vaak al meer dan zij van elkaar weten. Je wilt ze dan ook het liefste een duwtje in de rug geven. Hierdoor blijf je ook lezen, want je wilt weten hoe hun verhaal gaat aflopen.
Rowan komt uit een geweldige relatie. Dit maakt het verhaal zwaar, maar laat je ook zien welke gevolgen zo’n relatie heeft. Wat ik persoonlijk heel aangrijpend vond is dat je als lezer zelf werd gemanipuleerd en bijna compassie kreeg met de gewelddadige ex-man. Dit drukte mij wel even met de neus op de feiten en liet mij schrikken. Het laat je zien hoe een geweldige relatie zich langzaam kan ontwikkelen en iemand je compleet op het verkeerde been kan zetten.
Het verhaal van Anne en Rowan is zo liefdevol en puur. Zware onderwerpen worden afgewisseld met luchtige humor, waardoor het boek je aandacht blijft vasthouden.
‘Liefde zonder angst’ is een boek dat je gelezen moet hebben!
Het boek krijgt van mij *****!
Bedankt voor het recensie-exemplaar Anne May.
NB: Dit boek heb ik ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening.
‘Liefde zonder angst’ is een boek dat je gelezen moet hebben!
Het boek krijgt van mij *****!
Bedankt voor het recensie-exemplaar Anne May.
NB: Dit boek heb ik ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening.